Logistieke dienstverleners en verladers

De steun van logistieke dienstverleners en verladers binnen en buiten Nederland is onmisbaar voor het bereiken van onze missie. Als de daadwerkelijke gebruikers van het spoor beslissen jullie uiteindelijk hoeveel goederen we via ons spoor gaan vervoeren.

Lees meer

Wat kun je van ons verwachten?

Als (potentieel) spoorgebruiker zijn zaken als betrouwbaarheid van de infrastructuur, capaciteit, flexibiliteit en kosten belangrijke randvoorwaarden om goederen per spoor te willen en kunnen vervoeren. Dit initiatief is erop gericht om je transparant, diepgaand en actueel te berichten over de ontwikkelingen. Via de informatie en nieuwsberichten op ons platform, onze social-media kanalen, de nieuwsbrief en onze events ben je altijd goed geïnformeerd over de laatste stand van zaken en onze plannen voor de toekomst. Wil je meer weten over onze transportoplossingen vanuit of naar Nederland neem dan contact op. We staan klaar om je verder te helpen.

Contact opnemen

Facts & figures

Word jij ook ambassadeur van Rail Freight, The Future is ours?

Wil je ambassadeur worden of heb je interesse, maar wil je eerst meer informatie over hoe jij de campagne kunt steunen en waarom dat ook goed is voor jouw organisatie? Meld je hieronder aan en we gaan je alles vertellen!

Misschien interessant voor jou

2023: European Year of Skills!

31 - 01 - 2023
Rail Cargo en The Future is Our hebben het Europees Jaar van de Vaardigheden geadopteerd om het werken in de spoorsector te promoten en een…

Staatssecretaris Vivianne Heijnen geeft startsein voor railterminal Lage Weide en eerste batterijloc!

12 - 01 - 2023
Op de rail terminal Lage Weide in Utrecht bracht Staatssecretaris Vivianne Heijnen een bezoek voor de opening. Daarnaast gaf zij het startsein voor de eerste…

PERSBERICHT: Europese Commissie keurt 22,5 miljoen steun vervoerssector goed

21 - 12 - 2022
Europese Commissie keurt 22,5 miljoen steun vervoerssector goed.

Alstom and ENGIE to provide first hydrogen-powered freight train to Nestlé Waters France

7 - 12 - 2022
Alstom and ENGIE to provide first hydrogen-powered freight train to Nestlé Waters France.

Swietelsky lanceert Veiligheidsplatform BSAFE

2 - 11 - 2022
Swietelsky lanceert Veiligheidsplatform BSAFE. Met deze 5V’s hopen ze de ambitie samen waar te maken; nul incidenten!

Op de hoogte blijven?

Meld ja aan voor de nieuwsbrief.

Neem contact op

Heb je vragen over het initiatief Rail Freight, The Future is Ours? Wil je ambassadeur worden? Of overweeg je om goederen per spoor te vervoeren? Neem dan contact met ons op. Laat een bericht met jouw gegevens achter en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.