Skip to main content

Dit zijn de winnaars van 2023:

Tonine Luken – Projectleider bij Strukton Rail

‘’Tonine is projectleider bij Strukton Rail Equipment en is verantwoordelijk voor grote en complexe revisies en onderhoudsactiviteiten aan machines en locomotieven voor zowel interne als externe klanten. Ondanks haar jonge leeftijd weet zij met heldere communicatie, medewerkers bij elkaar te brengen en de beste resultaten te behalen in projecten. Ze dient als een inspirerend voorbeeld binnen Strukton Rail, waar jonge collega’s worden aangemoedigd om met vastberadenheid en overtuiging het werk elke dag een beetje beter te maken.’’

Susanne Dirksen – Sales Manager – Schavemaker Logistics & Transport
“Susanne is een gedreven persoon die zich volop inzet om spoorvervoer op de markt te promoten. Susanne speelt een belangrijke rol in de handels- en railverbinding tussen Nederland en Polen. Met haar Gateway to Polen biedt ze een essentiële intermodale schakel in Nederland. Ze beschikt over een uitgebreid netwerk en is altijd bereid om partijen aan elkaar te koppelen en haar netwerk in te zetten ten behoeve van anderen. Ze is dan ook een waardevolle en onmisbare kracht in de markt.”

Rick Martens – Development Manager Logistics – bij N+P Group BV
“Rick is al jarenlang een enthousiaste voorstander van intermodaal vervoer. Hij zet zich actief in om het hele proces soepel te laten verlopen en bezoekt regelmatig locaties om dit te waarborgen. Onlangs leverde hij tijdens het Spoorcongres een waardevolle bijdrage over het N+P Recycling proces. Zijn toewijding en enthousiasme voor het spoor maken van Rick een zeer gewaardeerde professional in de sector.”