Ambassadeurs

Met dit initiatief verenigen we de stakeholders van de Nederlandse spoorgoederensector. We communiceren onze toekomstgerichte boodschap met één stem en vanuit één afzender. Op dit platform en met evenementen delen we actueel nieuws en relevante informatie van en voor de sector. We maken onze plannen bekend en zijn transparant over de voortgang, de uitdagingen die we tegenkomen en de oplossingen die we bedacht hebben.

Het initiatief Rail Freight. The Future is Ours gaat de Nederlandse spoorgoederensector nog beter op de kaart zetten. Via dit initiatief laten we als sector één geluid horen en stropen we de mouwen op voor duurzaam, concurrerend en betrouwbaar goederenvervoer. Met transparante, toekomstgerichte verhalen willen we iedereen die te maken heeft met het spoorgoederenvervoer informeren én inspireren over de uitdagingen die voor ons liggen en hoe we die aan gaan pakken. Samen, als sector. Download hieronder de handleiding en alle assets en doe mee!

Huisstijl

Bedankt dat je ambassadeur wilt worden en een bijdrage wilt leveren aan het initatief. Hiernaast kun je de handleiding downloaden waarin we je uitleggen, wat de voordelen zijn, hoe je kunt bijdragen aan de campagne en hoe je de huisstijl kunt gebruiken. Daarnaast kun je de logo’s en fotografie downloaden die jullie kunnen inzetten.

Op de hoogte blijven?

Meld ja aan voor de nieuwsbrief.

Laatste nieuws

PLANTEN OVER HET SPOOR NAAR ZWEDEN

Succesverhaal: Planten en versproducten over het spoor naar Zweden

| Nederlandse sectorleden | No Comments
Naar Zweden met de trein. Van Dijk Flora waagde een modal shift, sinds maart dit jaar gaan de eerste planten…
Foto Matthew Year of skills rail cargo

Video: Rail talent of the year Matthew Harteveld about the European Year of Skills

| EU Year of skills, Young professionals | No Comments
The skills of today are not necessary the skills of tomorrow, check out our video together with 'Rail talent' of…
Solar panels on railfreight tracks

Switzerland Set to Roll Out Solar Panels Between Railway Tracks

| Innovation | No Comments
Sun-Ways, a European startup, has developed a mechanical device that can deploy removable solar panels alongside railway tracks.

Neem contact op

Heb je vragen over het initiatief Rail Freight, The Future is Ours? Wil je ambassadeur worden? Of overweeg je om goederen per spoor te vervoeren? Neem dan contact met ons op. Laat een bericht met jouw gegevens achter en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.