Ambassadeurs

Met dit initiatief verenigen we de stakeholders van de Nederlandse spoorgoederensector. We communiceren onze toekomstgerichte boodschap met één stem en vanuit één afzender. Op dit platform en met evenementen delen we actueel nieuws en relevante informatie van en voor de sector. We maken onze plannen bekend en zijn transparant over de voortgang, de uitdagingen die we tegenkomen en de oplossingen die we bedacht hebben.

Het initiatief Rail Freight. The Future is Ours gaat de Nederlandse spoorgoederensector nog beter op de kaart zetten. Via dit initiatief laten we als sector één geluid horen en stropen we de mouwen op voor duurzaam, concurrerend en betrouwbaar goederenvervoer. Met transparante, toekomstgerichte verhalen willen we iedereen die te maken heeft met het spoorgoederenvervoer informeren én inspireren over de uitdagingen die voor ons liggen en hoe we die aan gaan pakken. Samen, als sector. Download hieronder de handleiding en alle assets en doe mee!

Huisstijl

Bedankt dat je ambassadeur wilt worden en een bijdrage wilt leveren aan het initatief. Hiernaast kun je de handleiding downloaden waarin we je uitleggen, wat de voordelen zijn, hoe je kunt bijdragen aan de campagne en hoe je de huisstijl kunt gebruiken. Daarnaast kun je de logo’s en fotografie downloaden die jullie kunnen inzetten.

Op de hoogte blijven?

Meld ja aan voor de nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Multimodale samenwerking Michael Kors en EGS

| Logistieke dienstverleners en verladers | No Comments
Voor het dagelijkse vervoer vanaf de Rotterdamse Maasvlakte naar het distributiecentrum in Venlo heeft Michael Kors aan EGS de regie…
Rail sector vlogs - jaar van de jongeren

Vlogs: EU Year of Youth

| Logistieke dienstverleners en verladers | No Comments
Rail Cargo vlogs - Jaar van de Jongeren. Dit keer nemen Wietse Bruinsma en Isa Prins een vlog op met…
DE18 Smart Hybrid locomotief

De DE18 Smart Hybrid locomotief trekt 1300 ton bergop in de Belgische Ardennen.

| Logistieke dienstverleners en verladers | No Comments
De nieuwe DE18 Smart Hybrid locomotief trekt 1300 ton bergop in de Belgische Ardennen. De test vond plaats op Lijn…

Neem contact op

Heb je vragen over het initiatief Rail Freight, The Future is Ours? Wil je ambassadeur worden? Of overweeg je om goederen per spoor te vervoeren? Neem dan contact met ons op. Laat een bericht met jouw gegevens achter en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.