Ambassadeurs

Met dit initiatief verenigen we de stakeholders van de Nederlandse spoorgoederensector. We communiceren onze toekomstgerichte boodschap met één stem en vanuit één afzender. Op dit platform en met evenementen delen we actueel nieuws en relevante informatie van en voor de sector. We maken onze plannen bekend en zijn transparant over de voortgang, de uitdagingen die we tegenkomen en de oplossingen die we bedacht hebben.

Het initiatief Rail Freight. The Future is Ours gaat de Nederlandse spoorgoederensector nog beter op de kaart zetten. Via dit initiatief laten we als sector één geluid horen en stropen we de mouwen op voor duurzaam, concurrerend en betrouwbaar goederenvervoer. Met transparante, toekomstgerichte verhalen willen we iedereen die te maken heeft met het spoorgoederenvervoer informeren én inspireren over de uitdagingen die voor ons liggen en hoe we die aan gaan pakken. Samen, als sector. Download hieronder de handleiding en alle assets en doe mee!

Huisstijl

Bedankt dat je ambassadeur wilt worden en een bijdrage wilt leveren aan het initatief. Hiernaast kun je de handleiding downloaden waarin we je uitleggen, wat de voordelen zijn, hoe je kunt bijdragen aan de campagne en hoe je de huisstijl kunt gebruiken. Daarnaast kun je de logo’s en fotografie downloaden die jullie kunnen inzetten.

Op de hoogte blijven?

Meld ja aan voor de nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Connecting Europe Express: Op het goede spoor naar Europese eenwording

| Nederlandse sectorleden | No Comments
De Connecting Europe Express legde de afgelopen maand 20.000 kilometer af, kriskras door Europa. Op 4 oktober deed de trein…

Proef met automatisch rijdend treinverkeer (ATO) op de Betuweroute

| Nederlandse sectorleden | No Comments
DB Cargo werkt samen met onder andere ProRail en de betrokken ministeries in Nederland en Duitsland aan een proef met…

Samen voor minder hinder, ook in de Rotterdamse Haven

| Logistieke dienstverleners en verladers | No Comments
Het klinkt zo simpel: een bedrijf is even niet bereikbaar vanwege werkzaamheden in de buurt. Maar, zo vertelt projectmanager Ben…

Neem contact op

Heb je vragen over het initiatief Rail Freight, The Future is Ours? Wil je ambassadeur worden? Of overweeg je om goederen per spoor te vervoeren? Neem dan contact met ons op. Laat een bericht met jouw gegevens achter en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.