Ambassadeurs

Met dit initiatief verenigen we de stakeholders van de Nederlandse spoorgoederensector. We communiceren onze toekomstgerichte boodschap met één stem en vanuit één afzender. Op dit platform en met evenementen delen we actueel nieuws en relevante informatie van en voor de sector. We maken onze plannen bekend en zijn transparant over de voortgang, de uitdagingen die we tegenkomen en de oplossingen die we bedacht hebben.

Het initiatief Rail Freight. The Future is Ours gaat de Nederlandse spoorgoederensector nog beter op de kaart zetten. Via dit initiatief laten we als sector één geluid horen en stropen we de mouwen op voor duurzaam, concurrerend en betrouwbaar goederenvervoer. Met transparante, toekomstgerichte verhalen willen we iedereen die te maken heeft met het spoorgoederenvervoer informeren én inspireren over de uitdagingen die voor ons liggen en hoe we die aan gaan pakken. Samen, als sector. Download hieronder de handleiding en alle assets en doe mee!

Huisstijl

Bedankt dat je ambassadeur wilt worden en een bijdrage wilt leveren aan het initatief. Hiernaast kun je de handleiding downloaden waarin we je uitleggen, wat de voordelen zijn, hoe je kunt bijdragen aan de campagne en hoe je de huisstijl kunt gebruiken. Daarnaast kun je de logo’s en fotografie downloaden die jullie kunnen inzetten.

Op de hoogte blijven?

Meld ja aan voor de nieuwsbrief.

Laatste nieuws

Bsafe platform van Swietelsky

Swietelsky lanceert Veiligheidsplatform BSAFE

| Logistieke dienstverleners en verladers | No Comments
Swietelsky lanceert Veiligheidsplatform BSAFE. Met deze 5V’s hopen ze de ambitie samen waar te maken; nul incidenten!
winnaars Rail Cargo Awards 2022 in Venlo spoorgoederenvervoer

Electrolux, North Sea Port en Bertschi winnen de jaarlijkse Rail Cargo Awards

| Logistieke dienstverleners en verladers | No Comments
De Rail Cargo Awards worden jaarlijks uitgereikt door Rail Cargo Information aan kandidaten die een zekere voortrekkersrol laten zien in…
Nico Electrolux rail cargo awards

Electrolux: ‘40% van onze lading moet in 2030 via het spoor’

| Logistieke dienstverleners en verladers | No Comments
Nico van den Berg van Electrolux wist zich te ontpoppen tot Rail Shipper van 2022 tijdens de jaarlijkse Rail Cargo…

Neem contact op

Heb je vragen over het initiatief Rail Freight, The Future is Ours? Wil je ambassadeur worden? Of overweeg je om goederen per spoor te vervoeren? Neem dan contact met ons op. Laat een bericht met jouw gegevens achter en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.